Som de fleste af Jer sikkert allerede ved, var jeg et smut i Miami i oktober måned for at hente inspiration til nye øvelser og for at besøge vores amerikanske Energii studie, som er beliggende i Miami på hjørnet af Washington- og 6th Street. Er du et smut på de kanter, er stedet så absolut et besøg værd!

Min første inspirationstime var hos JetSet Pilates. Timen begyndte kl. 7, og det var en fornøjelse at cykle derhen, men også lidt af en udfordring. Cyklede jeg for hurtigt, ville jeg kamp svede, når jeg ankom, og cyklede jeg for langsomt, ville jeg komme for sent …
Byen var første ved at vågne, men solen tittede allerede frem, og temperaturen nærmede sig hastigt 28 grader – en enorm kontrast i forhold til oktobervejret i Danmark!

Timen var super, og den mandlige instruktør var fyldt med energi – en fantastisk start på dagen!

Senere på ugen var jeg igen til en inspirationstime, denne gang hos SoBe Pilates i Miami og hvilken oplevelse!! Instruktøren var dygtig og alle eleverne var vilde med hende, men om jeg forstod det! Under hele forløbet talte hun nemlig i telefon med sine venner…

Det var en helt almindelig reformertime, hvor jeg betalte 250 kr. på lige fod med de andre deltagere, mens instruktøren brugte samtlige 60 minutter på at tale i telefon med sine venner – endda meget private samtaler! Og alligevel var alle helt vilde med hendes time!

Well – i Miami kan alt ske! Åbenbart!

Dagen inden jeg skulle hjem, skete det helt store!
I det berømte Pilates Center Sanctuary7, hvor bl.a. Julia Roberts og fantastiske Madonna ofte træner, fik jeg efter en ihærdig dialog lov til at træne med på holdet, hvor mesteren over alle reformere mestre Nicole Perkovich underviste!!

Nicole giver ofte privattimer til Madonna, og det er overordentlig svært at få en plads til hendes timer – men det lykkedes via en lang række e-mails, og til sidst var vi både på knus og kram!
Timen med Nicole var ualmindelig hård og fyldt med nye øvelser. Det er ikke for ingenting, at hun er den bedste af dem alle!

Indenfor Reformer, findes der omkring 600 øvelser på verdensplan. Jeg kendte til 100, inden jeg tog af sted på min inspirations tur til Miami – nu kender jeg ca. 125 øvelser bl.a. takket være Nicole.
Som iøvrigt formåede at undervise 60 minutter iført tårnhøje stiletter!

Sådan foregår det ikke i Danmark – jeg udskifter mine stiletter med Toesox, og jeg taler ikke i mobiltelefon – det er Miami Style på den seriøse måde!

Men nok om stiletter, mobiltelefoner og solskinsfyldte sommerdage – Kik forbi Lyngby eller København og prøv nogle af de 25 hardcore nye øvelser, jeg havde med hjem i bagagen, som min dejlige partner Sanni og vores dygtige instruktører har passet ind i de træningsset vi trækker jer igennem.
Det bliver det bedste af det bedste inden for Miami Reformer konverteret til Danish Style Kick Ass!