Grundet stor efterspørgsel, startede vi Energii’s første Reformer uddannelse op i starten af januar – nu nærmer vi os slutningen og kan derfor byde velkommen til flere nye instruktører– her kan du hilse på 3 af dem.

Byd velkommen til Christina Kaufi, Christina Stender og Sara – og husk at vi altid er åben for ønsker om nye hold, eller andre tider.

Sara Rantzau Meyer

Sara Rantza Meyer Hun startede med at træne pilates på Reformeren for 7 år siden, da hun boede og arbejdede i Barcelona, hvor den effektive træningsform hurtigt gav hende de synlige resultater hun efterspurgte.

Sara har i mange år døjet med hovedpine samt smerter og stivhed i ryg og nakke, hvilket træningen på Reformer maskinen har reduceret betragteligt.

Når du træner med Sara vil du få en effektiv og fokuseret træning, ledsaget af masser af smil og sprudlende energii!

 

 

 

Christina Kaufi Vang

Christina Kaufi Vang
Christina elsker være aktiv, og har hele sit voksne liv dyrket tennis, skisport, pilates inden hun kastede sin kærlighed på Reformer træning.

Da Energii åbnede dørene for den første instruktør uddannelse var Christina blandt de første der meldte sig til – noget ingen af os nogensinde har fortrudt!

Når du træner med Christina, får du en konsekvent og gennemgående træning i styrke og udholdenhed, krydret med energisk energi, smil og gå-på-mod!

 

 

Christina Stender

Kort tid efter at Christina Stender stiftede bekendtskab med Reformeren, droppede hun sin mangeårige passion, yoga.

Da Energii startede Reformer uddannelsen op, besluttede Christina sig for at videregive de gode resultater hun selv havde oplevet og dedikeret herefter alt sin fritid til Instruktør uddannelsen.

I Christinas timer skal du forberede dig på at dine muskler kommer til at arbejde i et helt ukendt tempo og med en effektivitet sjældent set!

 

 

 

 

Book allerede nu timer med de nye instruktører på booking.energii.dk

På gensyn til træning!

Gitte

2 replies
  1. Anne
    Anne says:

    Hej Gitte
    Hvilke uddannelse skal der til før man kan tage jeres uddannelse? Jeg elsker at dyrke styrketræning, men er på udkig efter nye udfordringer.
    Anne

Kommentarer er lukkede.