På besøg hos TV2 Go’ Morgen Danmark

 

På besøg hos TV2 Go’ Morgen Danmark

Tv2 var ved at forberede et program til morgen tv omkring forskellige træningsformer og specielt nye træningsformer, og om hvordan man bevare træningsgejsten i denne kolde tid. Derfor ville de gerne invitere mig ind i studiet for at fortælle lidt om Reformer træning – live!

Jeg fik at vide at jeg skulle på tv allerede næste dag (altså i dag!) kl. ca. 07.15. Dét er altså ret tidligt på dagen når jeg også liiige skulle nå at sove, spise morgenmad, i bad, lægge make-up OG holde øje med de super stærke flyttefolk, som skulle transportere og slæbe Reformeren op ad en temmelig stejl vinkeltrappe i Tv2’s studie på Hovedbanegården – men med lidt peptalk og lirken frem og tilbage så gik det!

 

Ind i studiet med Reformeren, og *wupti* så var jeg klar – men det var stadig lang tid til jeg skulle på skærmen og jeg frygtede at nervøsiteten ville komme snigende. Det gjorde den heldigvis ikke, for værterne Lisbeth Østergaard og Mikkel Beha Erichsen var utrolig søde – specielt Mikkel var meget nysgerrig efter at høre hvad Reformeren, som han hurtig døbte ”torturmaskinen” kunne gøre ved hans krop.

Nok er han en flot mand men der er jo altid plads til forbedringer og Mikkel Beha Erichsen har lovet at komme med ned og træne næste gang Lisbeth Østergaard kommer – hun er jo straks meget mere garvet i at bruge maskinerne efter at ha trænet hos mig i snart 2 måneder.

Så kom tiden hvor jeg skulle live i Go’ Morgen Danmark og vise hvad Reformer maskinen kan. Efter at ha talt med de forskellige i studiet,  følte jeg mig næsten helt hjemme.

Hele indslaget tog knap 5 minutter, se det her, dog føltes det meget længere, specielt da Mikkel Beha Erichsen og Lisbeth Østergaard kom over og trænede på Reformeren – Mikkel smed endda skoene live i fjernsynet, da han skulle prøve ”torturmaskinen” – at han kun havde én fjeder på da han lavede øvelsen (den blå letteste fjeder!) behøver jeg jo ikke fortælle til nogen!

Tv2 kalder godt nok min Reformer maskiner for ”Reformen” på deres hjemmeside, men det hedder en ”Reformer” og du skal være hjertelig velkommen til at komme ned og prøve en Intro time. Her lærer du maskinen at kende og du lærer de grundlæggende øvelser, som gør at du bagefter er klar til at kaste dig ud i det fantastiske Reformer liv!

Intro timen er hver lørdag kl. 09.00 og hver tirsdag kl.19.00 med Sanni Vangsø. Du kan booke en time her