Efter en travl opstart udvider vi med nye instruktører og flere hold, det er derfor blevet tid til at tid til at byde 4 nye instruktører velkommen hos Energii!

Du kan møde Katrine, Lisser, Rikke og Sanni på deres nye hold, nogle af holdene kører allerede mens andre starter op henover de næste par dage.

Der er endnu flere hold og instruktører på vej, så hold øje med vores Facebook og hjemmeside for mere information, og husk, har du andre ønsker til et hold og tider, så er vi altid åben for forslag.

Rikke Sejersen

Energii instruktør Rikke SejersenRikke er uddannet fysioterapeut og arbejde til daglig på klinik, hvor hun arbejder primært med idrætsrelaterede problemstillinger.

Hun har bred erfaring fra branchen og har undervist i næsten 15 år. Hun har flere uddannelser bag sig og spænder vidt i sin både faglige og praktiske tilgang til træning. Rikke har undervist flere steder – i alt fra store kæder til mindre, privatejede studier og centre.

Rikkes tilgang til Reformer-træning sikrer dig en optimal oplevelse hver gang. Med høj intensitet bliver du guidet sikkert igennem hele workouten, hvor du ud over effektiv træning, er sikret fokus på teknik og korrekt udførelse – alt sammen for din sikkerheds skyld.

Katrine Sumborg

Energii instruktør Katrine SumborgKatrine er en erfaren og kendt instruktør i fitness branchen i Danmark.
Hun brænder selv meget for Reformer træningen og har netop afsluttet uddannelsen hos Energii. Katrines timer undervises altid med at smil på læben, med masser af energi og power.

Du er i gode hænder hos Katrine, som forventer at du giver dig 100% på hendes time.

Sanni Vangsø

Energii instruktør Sanni VangsoeSanni Wulff Vangsø 34, har haft et aktivt træningsliv de sidste 16 år.

Hendes speciale er især intensiv styrketræning og i det hele taget træning der kræver en høj grad af selvdiciplin. Da Energii.dk åbnede, stod Sanni og bankede på døren som den første og udover at have færdigjort sin uddannelse som Reformer instruktør, er hun den af samtlige hos Energii.dk, der har har lagt ryg til flest timer i Reformeren.

På sanni’s hold bliver der ikke lagt fingre imellem og du vil få en power workout med fokus på udholdenhed og styrke.

Lisser Frost Larsen

Energii instruktør Lisser Frost LarsenLisser var Danmarks første personlige træner og er stadigvæk en af landets mest efterspurgte personlige trænere. Ikke mindst teatre og filmproduktioner benytter sig af hendes kunnen, når skuespillere på kort tid skal i form til en specifik rolle.

Gennemgående for alle de områder, Lisser har beskæftiget sig med igennem årene, har hun en enestående evne til motivere til øget vægttab og sundhed, inspirere til mere energi og ikke mindst at skabe fysiske forandringer hos sine klienter på bemærkelsesværdig kort tid.

 

Book allerede nu timer med de nye instruktører på http://booking.energii.dk

Vi ses til træning,
Smil fra Gitte