Energii har haft åbent i 3 ugerOg hvilke 3 uger! Som selvstændig er man selvfølgelig altid spændt, når man slår dørene op og man håber selvfølgelig på det bedste. Jeg har været selvstændig før, og havde samme kriller i maven, da jeg underviste mine første timer i Energii, som for 16 år siden – da jeg åbnede mit første rigtige træningscenter. Jeg var meget spændt på, hvordan konceptet ville blive taget i mod, og hvad danskerne syntes om Reformertræning og ”the ultimate workout” – og hold da op….

Med en fyldt holdplan og mange nye medlemmer efter 3 uger, var det med en ekstra glad fornemmelse i maven, da jeg d.31/12 sprang ind i 2012.

Jeg er endnu mere sikker på, at Reformertræning er kommet for at blive, og jeg kan ikke være mere lykkelig for en fantastisk start med masser af glade medlemmer og mange positive ord fra sportspressen.

Jeg er sikker på, at 2012 bliver Reformeren’s år i Danmark.

Godt Nytår.

Highfive fra Gitte

5 replies
 1. sanni W Vangsø
  sanni W Vangsø says:

  Gitte dit kompetente og lidenskabelige menneske… nu er jeg blevet stamkunde i Gittes house of pain og det er det nogle gode grunde til.
  Du er en stor inspirator og dine timer er fuld af positiv energi og pondus. Jeg oplever store synlige og usynlige fremskridt på min krop og det er uden tvivl den mest effektive form for Core/styketræning jeg har prøvet kræfter med, i de 17 år hvor træning har været en del af mit liv.
  Jeg håber at alle nysgerrige københavnere giver sig selv den gave det er, at besøge dig i Ny Kongensgade… TAK
  De varmeste hilsner Sanni W Vangsø

 2. Karina Kiil
  Karina Kiil says:

  Hejsa

  Vi er mange her i Århus, der venter i spænding på, at du åbner herovre…

  Er der planer om det??

  Håbelige hilsner
  /KK

  • Gitte Salling
   Gitte Salling says:

   Hej Karina,

   Århus er bestemt ikke udelukket, dog kan jeg pt ikke sige noget helt konkret om tidsforløbet.

   Kig forbi når du er i KBH :)

   Smil fra Gitte

 3. lise simonsen fysioterapeut Skagen
  lise simonsen fysioterapeut Skagen says:

  Hej jeg vil gerne vide hvad en reformer koster og hvilket mærke det er du arbejder med? MVH Lise Simonsen Fys Skagen og så vil jge gerne vide om du holder instruktør kurser og hvad de koster og hvor længe de varer, er i forvejen Pilates instruktør. MVH Lise

Kommentarer er lukkede.