Reformer træning er også for mænd!

Jeg har snakket, fortalt og underholdt mine venner og veninder en del med Energii her på det sidste. Mange af dem har fuldt hele processen omkring opstarten, og de er kommet med gode råd og ideer til det ene og det andet. Et punkt, som rimelig tit kom op, var spørgsmålet om hvorvidt pilates og Reformertræning også er for mænd, så det vil jeg lige slå fast her!

Joseph Pilates

Mens kvinderne i mange år har høstet fordelene ved pilates, er det faktisk først nu, at mændende er begyndt at kigge til træningsformen på trods af, at pilates blev opfundet af en mand, Joseph Pilates som oprindeligt arbejdede med boksere og akrobater.
Det har taget mange år, men nu er mænd i alle aldre og med forskellige evner endelig ved at indse de enorme fordele fra pilates verdenen.

Listen over træningsudøvere på højt plan er mange, men pilates er ikke kun til gavn for elite sportsfolk.

Hvis du dyrker sport f.eks golf, fodbold, cykelsport, står på ski, hvis du løber eller træner i fitnesscentret, kan Reformeren gøre en stor forskel for din krop.
Hvis du er ved, at komme ovenpå fra en skade eller operation, hvis du blot ønsker at forbedre din styrke, smidighed og nydelse af livet, kan træningen hjælpe dig godt på vej.

Der er en stor misforståelse, at pilates er en blid sport, og synd for alle de mænd, som bevæger sig udenom fordi de tror, at det kun er “noget for kvinder” – det er det bestemt ikke!

Ved hjælp af styrke og core fokuserende øvelser, er kroppen kommet på en meget udfordrende og anderledes workout .

For det første, er der mange niveauer til hver øvelse, hvilket gør Reformertræningen bred og for alle. For det andet er det et holistisk øvelsessystem, der ikke alene styrker, men også forbedrer fleksibiliteten, balancen og kropsholdningen.

Det er grunden til at så mange sportsfolk eftersøger træningen I Reformer. Nu også mænd…

1 svar
  1. Jimmi
    Jimmi siger:

    Hej Gitte.

    Vil bare sige tak for en super træning og hvilken én! Har meget sjældent oplevet at mine muskler ville komme til at “brænde” så hurtigt efter de effektive øvelse, hvor hele mine krop fik sig en gennemgribende tur. Det er helt sikkert noget af det mest effektive træning jeg har oplevet, og det er ikke så lidt…

    Jeg kommer helt sikkert igen, på gensyn

Kommentarer er lukkede.