Efter et ophold I Miami og på Ibiza I sommeren 2011, hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med Reformermaskinen, tog jeg til London – nærmere betegnet til en kæde med 4 studier, “HeartCore” som er storbyens førende Reformer kæde.

Der har været stor forskel på mine Reformer oplevelser – både I udlandet og I Danmark. Jeg blev helt klart inspireret af Heartcore, og den måde de kører deres timer på.

På mine første Reformer timer faldt jeg pladask for dèt, som Reformeren netop kan I samarbejde med dig og din krop. Jeg følte et stræk I stort set hele kroppen, som jeg aldrig har mærket før. Som instruktør gennem 25 år I bl.a. aerobic, dans og spinning, har jeg været vandt til at strække ud sidst I timen – ikke noget jeg nogensinde kom til at gå I spagat af, men det gjorde godt, og jeg havde brug for “lidt, men godt”

I foråret 2011 tog jeg en yoga og en pilates  uddannelse – her kom min krop for alvor på prøve, og jeg fik en ny fornemmelse af stræk I min krop – hold da op en forskel fra start til slut! Jeg overgav mig fuldstændig til denne nye verden, helt klart mest pga min nye smidighed!

Efter mine første timer I Reformeren, måtte jeg endnu engang bøje mig I støvet! En maskine der kunne strække min krop ud, på en måde jeg aldrig har havde prøvet eller turde drømme om. Samtidig med en fantastisk udstrukket krop, begyndte jeg også at kunne se forandringer på min krop, jeg blev stærkere, jeg blev strammet op, og så fik jeg pludselig lettere ved, at rette min ryg, hvilket altid har været min store svaghed…

Tilbage til Heartcore I London…Jeg startede med at booke mine timer på nettet – jeg undrede mig over, at jeg ikke kunne tage 2 timer på en dag? Jeg ringede og fik en snak med Heartcore’s bestyrer Amy, der sagde til mig at “det kan din krop ikke klare” – hmmmm tænkte jeg, og var klar med en lang sætning, der indeholdt rigelig med selvtillid omkring min form, men jeg valgte at følge hendes råd om en time pr.dag, og var meget glad for den beslutning efter min første time hos Heartcore.

Det var jeg her jeg tænkte “det her skal vi også have mulighed for I Danmark” – det var helt fantastisk! 55 minutter med styrke og stræk i et tempo, hvor teknik stadig var I focus, og hvor jeg fik det,  jeg havde savnet alle andre steder – MUSIK!!! Der var musik på timen, og det fik mig til at tage de sidste øvelser hver gang jeg følte, at jeg ikke kunne mere og måtte give efter for Reformerens fjedre, træk og “vogn” som bevæger sig.

Jeg har prøvet mange forskellige former for træning og efter 25 år I fitness branchen, var jeg fuldstændig overbevist om at Reformer træning er kommet for at blive, for når du først har mærket og set forskellen på din krop, så vil du ikke andet…