Bliv en del af Energii-familien

Hos Energii kan du få Fri træning som løbende medlemskab eller vælge mellem vores klippekort

Hos Energii har du mulighed for at fokusere fuldt ud på træningen med Fri Træning som løbende medlemskab. Som medlem får du adgang til alle vores hold i alle vores centre – så ofte du vil.

Supplerer du din træning hos Energii eller har du ikke mulighed for at træne med flere gange om ugen, tilbyder vi også klippekort. Du kan købe 1, 10 eller 20 klip og booke alle vores hold. Når du er løbet tør for klip, kan du blot købe flere, når du er klar til mere træning.

Læs mere om Fri Træning, Klippekort, Personlig Træning og Firmatræning og køb her på siden.

Har du behov for hjælp til at oprette dit Fri Træning medlemskab, kan du skrive til os på info@energii.dk med din mail og dit navn, så opretter vi det gerne for dig

Fri Træning

 • Fri Træning – løbende medlemskab
 • Til dig der vil sikre dig Fri Træning og fuld fokus på din træning – hver måned! Fri adgang til alle vores hold i alle vores centre.
 • kr. 799,- pr. mnd.
 • Ved oprettelse af Fri Træning betaler du naturligvis først fra den dag du køber fra. Køber du medlemskabet inden d. 25. i måneden, forudbetaler du for resten af indeværende måned. Køber du efter d. 25. i måneden, forudbetaler du for de resterende dage i måneden samt næste måned. Prisen vil altså variere alt efter hvilken dag i måneden du køber, så du kun betaler hvad du får for og ikke mere!
Vilkår for Fri Træning

Fri Træning giver ubegrænset adgang til alle hold i alle vores centre. Medlemskabet er løbende og uden binding, og fornyes altså hver måned. Opsigelse af medlemskab til udgangen af indeværende måned skal ske senest d. 25. i pågældende måned. Opsiges medlemskabet herefter, vil medlemskabet ophøre ved udgangen af efterfølgende måned.

Læs generelle medlemsbetingelser her

Klippekort

 • 1 x Træning
 • Klippet gælder i 6 måneder til alle hold i alle centre.
 • Du har nu taget dit første skridt imod en stærkere og sundere krop.
 • 150 kr.
 • 10 x Træning
 • Kortet gælder i 6 måneder til alle hold i alle centre.
 • Med 10 klip har du rig mulighed for at skabe et godt fundament til en god form og mere energi i hverdagen.
 • 1300 kr.
 • 20 x Træning
 • Kortet gælder i et år til alle hold i alle centre.
 • Med 20 klip har du alle muligheder for at få drømmekroppen, mere energi og en sundere livsstil.
 • 2300 kr.
Vilkår for vores Klippekort

Generelt om klippekortene:

Klippekortene kan bruges i alle vores centre og til alle vores holdtyper. Bemærk venligst udløbsdato på vores klippekort.

Læs mere i vores generelle medlemsbetingelser her

 • 1 x Prøvetræning
 • Er du ny hos Energii har du mulighed for at prøve ét af vores hold helt gratis. Lav en gratis profil, så kan du booke din første time!
 • GRATIS

Gratis prøvetræning:

Du kan som ny altid få én gratis prøvetime, så du kan prøve et af vores hold og selv se og mærke på egen krop, hvad træning hos os kan gøre for dig. Opret en profil, så vil du automatisk kunne booke din første time. Du får altså et gratis klip til prøvetræning.

Du kan vælge lige det hold du gerne vil prøve. Skal du træne Reformer, anbefaler vi enten vores intro-hold eller en Classic-time. På disse hold har vi mulighed for at vejlede og give dig en god oplevelse. Vores Power-hold kan du deltage på, når du har fået noget erfaring i reformeren og føler dig klar og i rigtig god form.

Personlig træning

Kunne du tænke dig en personlig træner?

Hvis du foretrækker personlig træning, kan det naturligvis også lade sig gøre. Det kan fx. være i forbindelse med den første del af genoptræningen efter en skade eller ulykke. Det kan også være, fordi du blot ønsker at blive trænet, strammet op eller undervist alene.

I vores center på Østerbro har vi et dedikeret privat træningsrum, hvilket gør, at vi er mere fleksible med, hvornår træningen kan ligge. I vores andre centre vil privattræning altid ligge på tidspunkter, hvor der ikke er almindelig holdtræning.

Prisen for én times personlig træning er 800 kr. pr. person, men du kan også købe 10 x personlig træning for 6.000 kr. eller 5 x for 3500 kr. Du vil blive tilknyttet en af vores dygtige Energii instruktører og I vil sammen planlægge dit personlige forløb og, hvornår træningen skal ligge.

Hvis du er interesseret i personlig træning, skal du sende en mail til pt@energii.dk

Firma træning

Energii HjerteHvis du gerne vil træne med dine kollegaer efter arbejde, i frokostpausen eller om morgen, så kontakt os for at høre nærmere. I samarbejde vælger vi dage og tidspunkter, der passer jer bedst.

Vi laver også special arrangementer for firmaer, hvis I skal bruge en anderledes event. En god omgang Energii Reformer træning er en super god måde at starte en teambuilding dag på eller afslutte et tungt møde.

Hvis det lyder som noget dit firma kan have glæde af, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular og vi vil hjælpe jer med den helt rigtige sammensætning.

Send en mail til info@energii.dk, hvis du og din virksomhed er interesseret.

Gavekort

Kender du en som ville blive glad for at træne hos Energii? Så forkæl den person med et gavekort!

Du kan give et gavekort på et valgfrit beløb, så modtageren kan købe lige den træning, der er brug. Gavekortet kan bruges til både Reformer og Heat It Up® – se vores priser ovenover.

Kontakt info@energii.dk hvis du vil købe et gavekort eller hvis du har spørgsmål.

Sikker betaling

Du kan betale med VISA/Danikort og MasterCard Energii’s sikre betalingsløsning. Du kan altid finde vores aktuelle Handelsbetingelser her.
Betalingskort ikoner