Energii Franchise

Om Energii

I december 2012 åbnede Gitte Salling det første Energii center på Ny Kongensgade i København K. Siden da er der kommet seks centre mere til, fem i Danmark og et enkelt på Ibiza i Spanien, og Energii er dermed verdens største Reformer-kæde.

Energii har fokus på nærvær og energifyldte timer for at sikre sig, at du får den bedst tænkelige oplevelse. “Der skal være en fest, når der afvikles holdtimer i Energii.” I løbet af de 60 minutter får du trænet hele kroppen og instruktørerne sørger for, at alle deltagerne bliver guidet både individuelt og samlet, for at sikre en effektiv time.

Hver måned underviser flere end 50 instruktører i Energii to koncepter: Reformer og Heat It Up. Til Reformertimerne har Gitte taget elementer og øvelser fra Pilates, og kombineret disse med styrketræning og god musik med et lækkert beat. Heat It Up-timerne foregår i en 37 grader opvarmet sal, for at øge din smidighed, fleksibilitet og styrke.

Energii er ejet og drevet af Gitte Salling, Ditte Skov og Carsten Mikkelsen.

Energii Franchise

Vi ønsker at sprede energien og udbygge kæden i resten af Danmark.

Derfor har du nu muligheden for at være selvstændig franchisetager sammen med Energii.

Hos Energii siger vi, at franchising er god energi sat i system – en balancegang mellem en passion for Reformer og Heat it Up® sammen med en systematisk forretningsgang.

Vi tror på, at, hvis vores franchisetagere er ildsjæle som brænder for Reformer og Heat it Up®, har du motivationen og får nemt ved at leve op til dit ansvar som ambassadør for Energii brandet. Derfor er vores franchisesystem i høj grad baseret på personlige egenskaber og kvaliteter.

Vi assisterer dig løbende på alle relevante områder – og du behøver ikke bryde hovedet med, hvordan du får det hele til at virke. Du kan koncentrere dig om din fornemmeste opgave: at skabe glade og tilfredse kunder, ved at skabe den oplevelse som er kendetegnet for Energii.

Energii er en resultatorienteret kultur, hvor vi har det sjovt og vi stræber efter at blive bedre. Alle franchisetagere er del af et team med de samme interesser og mål. Vores mål er konstant udvikling og innovation af Energii, Reformer, Heat it Up® og ikke mindst os selv.

Energii har haft stor vækst de senere år. Det er os, de andre kigger over skulderen, når de vil have opskriften på succes for Reformer træning. For det er os, der skubber flest grænser, vi tør gøre tingene anderledes, og vi tør at have det sjovt, når vi underviser.

Og det er den sjæl og dén ånd, du bliver en del af. Du kommer til at blive en aktiv spiller, der skal være med til at definere, hvad Energii er og, hvad det skal være i fremtiden. Med andre ord: Energii er, hvad du gør det til.

Er du den næste Energii franchisetager? Du ansøger ved at sende os en mail sammen med dit CV og en kort beskrivelse af dig selv og dine mål. Vi behandler løbende ansøgninger og vender tilbage til dig så snart, at vi har behandlet din ansøgning.

Send en mail til franchise@energii.dk, hvis du er interesseret i franchise.